Lindström Invest, tilinpäätösjuhla / pöytäsomisteet - Element Lab
337
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-337,theme-elementlab,eltd-cpt-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,element lab child-child-ver-,element lab-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Projektin kuvaus

LINDSTRÖM ILTATILAISUUS, PÖYTÄSOMISTEET

 

Lindström Oy ja Lindström Invest Oy juhlistivat tilinpäätöstään perinteisellä pyöreiden pöytien gaalaillallisella Rantatie Business Parkin ravintolatiloissa. Illan konsepti liikkui heijastus-teeman ympärillä, ja tilaisuuden graafisessa ilmeessä näkyi lisäksi suomalaisuus, maamme 100-vuotisjuhlallisuuksien kunniaksi.

 

Toteutimme juhlavan ja konseptinmukaisen pöytäsomistuksen pyöreiden peilien päälle asetelluilla, upotetuilla kukka-asetelmilla ja kynttilöillä. Asetelmissa toistuivat suomenlipun värit, kun siniset ritarinkannukset ja valkoiset, herkänkauniit dendrobium-orkideat heijastuivat männynneulasten ja kymmenien kynttilänliekkien kera pyöreistä peileistä.

Peileille asetellut tuikkukynttilät valaisivat luonnonmukaisesti kukkia ja niiden terälehtiin veden alla muodostuneita kauniita ilmakuplia alhaaltapäin, ja veden pinnalla kelluvat valkeat kynttilät loivat kullekin pöydälle oman, lämpimän valon kehän.

 

Illan hämärtyessä hienostunut somistuskokonaisuus korosti tilaisuuden arvokasta, mutta intiimiä tunnelmaa.

 

Pöytäsomisteiden lisäksi huolehdimme tapahtuman ilmeen viimeistelystä toimittamalla siistit lattiatelineet ja mattahopeiset kehykset pöytäkarttoja varten, ja ympäriliinoittamalla apu- ja narikkapöydät.

 

 

 

 

Asiakas: Lindström Oy / Theron Catering

PAX: 100

Valokuvat: Element Lab

 

Yksityiskohdat
Päivämäärä

17.3.2017

Kategoria

Gaala, Kukka-asetelmat, Pöytäsomistukset, Vuosijuhla, Yritystapahtuma

Previous
Next