Roschier Suomi100 iltatilaisuus / visuaalinen suunnittelu ja somistus - Element Lab
464
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-464,theme-elementlab,eltd-cpt-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,element lab child-child-ver-,element lab-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Projektin kuvaus

ROSCHIER SUOMI100 ILTATILAISUUS, VISUAALINEN SUUNNITTELU JA SOMISTUS

 

Roschier tarjosi 1.12.2017 iltatilaisuuden Suomi100-hengessä konsernin Suomen ja Ruotsin henkilöstölle Finlandia-Talon Verandalla. Tilaisuuden visuaalisen ilmeen toivottiin viestivän Suomea ja suomalaisuutta juhlavassa ja modernissa hengessä. Suunnittelimme ja toteutimme heille kokonaisuuden, jossa luonnon omia elementtejä tuotiin rohkeasti valoilla esiin, ja sinivalkoista väriteemaa oli maustetu hippusella hopeaa.  Tilojen tunnelmat vaihtuivat illan käsikirjoituksen mukaan talvisista taivaan valoista kesäyön hämärään unelmaan.

 

Vieraat saapuivat tilaisuuteen Verandan marmorirappusia myöten, jossa usva leijaili nuorten valkoisten koivunrunkojen lomassa, ja ala-aulan katossa leiskuivat revontulet upeissa väreissä tummaa taivasta vasten. Tilan takaosaan rakennettiin aito koivubaari ja intiimi lounge-alue valkoisista nahkasohvista ja koivupöllipöydistä. Baarin taustana toimi upea kolmiulotteinen, valaistu kangasinstallaatio, joka vei ajatukset talvisiin tunnelmiin.

 

Lava oli viimeistelty hopeanharmaalla matolla ja helmaliinalla, ja sen taustana oli puolikaaren muotoiseen takalinjaan kerroksittain ripustetut ohuet, valkoiset voileeverhot, sekä paksut, ylevän siniset samettiverhot. Illan ohjelmaa saatiin seurata valkoisiin, huputettuihin ja sisältä valaistuihin pystypöytiin nojaillen. Illallistilan 38 pyöreää pöytää oli somistettu pyörein peilein ja kynttilöin, ja niissä oli korkeat, kesäisen keveät kukka-asetelmat martinilasin muotoisissa maljoissa.

 

Tapahtuman valosuunnittelu tehtiin alusta asti tiiviissä yhteistyössä tekniikan toimittajan kanssa, jotta tilaisuuden valaisu ja somistuselementit saatiin tukemaan toisiaan saumattomasti.

 

 

Asiakas: Elevent Group/ Roshier Asianajotoimisto

Tapahtumatekniikka: Kolmiopalvelu

PAX: 380

 

 

 

 

 

Yksityiskohdat
Päivämäärä

2.12.2017

Kategoria

Gaala, Henkilöstötilaisuus, iltatilaisuus, Installaatiot, Kukka-asetelmat, Suunnittelu, Vuosijuhla, Yritystapahtuma

Tags
corporate event, event design, gaala, iltatilaisuus, installaatio, kukka-asetelma, somistus, vuosijuhla, yritystapahtuma, yritystilaisuus
Previous