SRV 30-vuotistapahtuma / stailaus ja somistus - Element Lab
406
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-406,theme-elementlab,eltd-cpt-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,element lab child-child-ver-,element lab-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Projektin kuvaus

SRV VUOSIJUHLA, STAILAUS JA SOMISTUS

 

SRV järjesti 30-vuotisen taipaleensa kunniaksi kaksipäiväisen tapahtuman Helsingin Suvilahdessa 8-9.6.2017 konseptilla Kohtaamisia. Tilaisuutta varten asiakas tuotti Hollannista 8 kpl puolipallon muotoisia, toisiinsa linkitettyjä dome-telttoja, jotka muodostivat Kattilahallin pihamaalle asumisen hubit-nimisen kokonaisuuden – kohtaamisten verkoston.

 

Suunnittelimme ja toteutimme hubeihin yksilölliset sisustus- ja somistusratkaisut, jotka heijastivat SRV:n visuaalista ilmettä ja arvoja avoimen kaupunkikulttuurin hengessä. Rouheat pinnat, vehreys ja yhteisöllisyys, sekä rehellinen käsintehdyn tuntu sulautuivat saumattomasti futuristisiin pyöreisiin muotoihin ja tulevaisuuden ratkaisuihin. SRV:n keltaista väriä käytettiin niin tekstiileissä kuin kukka-asetelmissakin elävöittämään muuten musta-valko-harmaata kokonaisuutta.

 

Hubeista kolme oli omistettu asumiselle, ja niihin stailasimme keittiön, olohuoneen ja ruokailutilan – riippuvat yrttipuutarhat, hyggeilyn myötä ajankohtaiset pehmeän kutsuvat pintamateriaalit, ja ruokapöytien ylle ryhminä ripustetut Edison-jättihehkulamput loivat kodinomaista tunnelmaa ja oivat puitteet sidosryhmien one-to-one kohtaamisille.  Tulevaisuuden toimisto-hubeissa vehreys ja leikkisyys korvasivat kalsean konttoriympäristön, kun juhlavieraat pääsivät keinumaan, tai istahtamaan puiden katveeseen viherkalusteille, aitojen kukkaistutusten keskelle.  Tulevaisuus-loungen pyöreät lasiterraariot saniaisineen, vapaasti ilmassa kelluvat ilmapalloinstallaatiot, ja vesiviljelmä-teemaiset pöytäsomisteet antoivat jo aavistuksen huomispäivän mahdollisuuksista.

 

Asiakas: SRV / Sisters Inc.

PAX 1850

valokuvat: Element Lab

Yksityiskohdat
Päivämäärä

9.6.2017

Kategoria

Suunnittelu, Visuaalinen markkinointi, Vuosijuhla, Yritystapahtuma

Tags
corporate event, event decor, event design, stailaus, tapahtumasomistus, visuaalinen markkinointi, visual merchandising, vuosijuhla, yritystapahtuma, yritystilaisuus
Previous
Next