Teknos, henkilöstötilaisuus / teemasomistus - Element Lab
213
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-213,theme-elementlab,eltd-cpt-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,element lab child-child-ver-,element lab-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Projektin kuvaus

Teknos, henkilöstötilaisuus

 

Marina Congress Centerin aula kimmelsi ja hohti peilipallojen välkkeessä, kun Teknos kokoontui viettämään pikkujoulujaan yli 500:n hengen voimin.
Tyylikkään iltatilaisuuden ilme oli Finnhits-teeman mukainen, mutta seassa oli myös ripaus aitoa 70-luvun discohilettä.

 

Suunnittelussa lähdimme liikkeelle Teknoksen omasta värimaailmasta, sininen ja vihreä toistuivat niin tapahtumatekstiileissä kuin kukka-asetelmissakin.
Tavoitteena oli luoda erillisistä tiloista huolimatta eheä visuaalinen kokonaisuus, joka tukisi valittua teemaa olematta liian ’retro’, antaisi henkilöstölle luvan irrotteluun, ja vahvistaisi heidän yhteenkuuluvuuttaan ja identiteettiään Teknoslaisina.

 

Vieraat pääsivät virittäytymään oikeaan tunnelmaan heti ulko-ovelta, sillä toimme discohuumaa Marinan hieman kliinisiin tiloihin mm. korkeiden paljettiverhojen ja Teknoksen graafisen ilmeen mukaisten vinyylilevyjen muodossa.
Tanssilattiaa kehysti jättimäinen discomobile, jonka kymmenet, eri korkeuksille ripustut peilipallot heijastivat valokuvioita salin seinille, kattoon ja lattiaan.

 

Buffet-pöytien somisteena käytimme korkeita martinilasimaljoja, joissa ’juhlajuomana’ kupli valkoista LED-valonauhaa.
Kokonaisuuden viimeistelivät valkoiset pystypöydän huput ja näyttävät kukka-asetelmat sekä istuvissa illallispöydissä, että eri juhlatiloissa.

 

Asiakas: Teknos / Event360
PAX: 500

valokuvat: Element Lab

Yksityiskohdat
Päivämäärä

6.11.2015

Kategoria

Gaala, Henkilöstötilaisuus, Installaatiot, Kukka-asetelmat, Liinat - matot - verhot, Pikkujoulut, Pöytäsomistukset, Suunnittelu, Teemakokonaisuudet, Visuaalinen markkinointi, Yritystapahtuma

Previous
Next