Maailma kylässä-festivaali 2017 - Element Lab
393
post-template-default,single,single-post,postid-393,single-format-standard,theme-elementlab,eltd-cpt-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,element lab child-child-ver-,element lab-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Maailma kävi kylässä Kaisaniemen puistossa 26-28.5, ja Element Lab vastasi festivaalin somistuksesta jo yhdeksännen kerran. Festivaali keräsi odotetusti runsaan määrän kävijöitä, ja tarjosi herkullisen artistikattauksen lisäksi painavaa asiaohjelmaa ihmisoikeuksista ja kansalaisyhteiskunnan tilasta.

Yhdessä vapaaehtoistiimin voimin väritimme aluetta backstageilta ja VIP-tilaisuudesta katutaidepisteelle ja lastenalueelle saakka tämänvuotisen maapainotuksen, latinalaisen Amerikan hengessä. Korvaamattomana apuna hääri myös paraguaylainen taiteilija Yvapuru Samaniego Bonnin.

Meksikosta Brasiliaan ja Kuuban kautta takaisin koti-Suomeen – värikkäät kankaat, kukka-asetelmat ja somisteet toivat maailman kylään koleasta säästä riippumatta. Suurkiitokset kaikille somistustiimin vapaaehtoisille,  festivaalia järjestävälle Kepalle,  ja teknisestä tuotannosta vastaavalle Pågålle, oli ilo olla mukana tänäkin vuonna!

AUTHOR: Hanni Reinikainen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.