vallitseva tilanne
810
post-template-default,single,single-post,postid-810,single-format-standard,theme-elementlab,eltd-cpt-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,element lab child-child-ver-,element lab-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
black & white somistus

Pitkään jatkuneista tapahtumarajoitteista huolimatta toiminta jatkuu edelleen – kuluneen puolentoista vuoden aikana olemme mm. lavastaneet TV-mainoksia ja somistaneet kauppakeskuksia. Muutamat häät ja turvallisuusmääräysten puitteissa järjestetyt festivaalitkin ovat saaneet tuoreen, tyylikkään ilmeen.

Luova tauko on tehnyt hyvää, ja jatkossa panostamme yhä enemmän sekä floristiikan, että liikkuvan kuvan lavastuksen ja rekvisitoinnin osaamisen kehittämiseen – jotta tilanteen normalisoiduttua voimme palata livetapahtumien pariin entistä timanttisempina moniottelijoina!

Tällä hetkellä ajellaan pienellä säästöliekillä liiketoimintamahdollisuuksien rajallisuudesta johtuen, kiitollisina jokaisesta asiakkaasta ja mahdollisuudesta tehdä alan töitä, ja tilaisuudesta päivittää osaamista tilanteen vaatimalle tasolle.

Tarvitsetko kuvauspisteen, tapahtuman tai sesonkisomistuksen visuaalista suunnittelua ja toteutusta – rehua, rättiä tai rekvisiittaa? Ota yhteyttä myyntiin info@elementlab.fi

 

 

 

 

 

AUTHOR: Hanni Reinikainen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.