Element Lab

Yritys

Element Lab on visuaalisen tapahtumamarkkinoinnin kätevä moniosaaja, joustava yhteistyökumppani yritystapahtumien somistukseen, jolta visiot eivät varmasti lopu kesken.

Somistus luo tilaisuuden tunnelman, ja tarjoaa miellyttävät puitteet viihtymiseen ja verkostoitumiseen. Sen avulla voidaan luoda immersiivisiä, tarinallisia tapahtumatiloja, jotka aktivoivat ja tukevat toimintaa tilaisuuden aikana. Onnistunut visuaalinen ilme on osa markkinointiviestintää, joka tukee sekä tapahtuman tavoitteita, että asiakasyrityksen brändiä ja arvoja. Se jää mieleen.

Ammattimainen tilasuunnittelu ja somistus takaavat eheän ja yhdenmukaisen kokonaisuuden ulko-ovilta tanssilattialle saakka. Se antaa kaikenkokoisille tapahtumille lisäarvoa ja elämyksellisyyttä, ja järjestävälle taholle vapautuu aikaa keskittyä olennaiseen.

Tilaa tapahtumasi visuaalinen suunnittelu ja toteutus meiltä – stailaus, somistus tai lavastus; tilasuunnittelu, kuvauspisteet,  tapahtumatekstiilit, pienrekvisiitta ja floristipalvelut; joko pakettiratkaisuna tai somistuksen tuntityönä.

kyllä onnistuu!

Vuonna 2008 perustettu Element Lab Oy toimii pääasiassa julkisten ja yritystapahtumien somistuksen parissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme sekä visuaalista suunnittelua ja somistuspalveluja, että somisteiden ja rekvisiitan kylmävuokrausta.

Suunnittelutyössä käytetään hyödyksi kuvankäsittely- ja 3D-ohjelmia, ja sekä valo- että projisaatiotekniikoiden mahdollisuudet ovat tuttuja. Erityisosaamisaluettamme ovat floristiikka, tekstiili-installaatiot ja rekvisitointi. Somistuksessa osataan ottaa huomioon mm. cateringin ja esiintyjien tarpeet, ja ymmärretään  tapahtumaturvallisuuden ja aikataulurakenteiden toteutuksille asettamia rajoitteita.

Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, toteutuksen jätekuorma ja uudelleenkäytettävyys ovat vahvasti mukana jo suunnittelun alkuvaiheessa, ja kierrätämme kaiken tuottamamme jätteen, mm kukka-asetelmista jäävä bio kompostoidaan, ja siitä tulee multaa jossa seuraavava vuonna kasvaa uusia kukkia.

Perustaja Hanni Reinikainen on ammattivisualisti, kokenut tapahtuma-alan moniosaaja, joka  rakastaa haasteita ja nauttii, kun suunnittelupöydällä on moniulotteinen, näyttävä konsepti, jota työstää yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa, ja pohtia kuinka tiimin vahvuudet saisi parhaiten hyödynnettyä sen toteutuksessa.  Keväällä 2024 Hanni valmistuu Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitokselta lavastussuunnittelijaksi, sivuaineenaan johtaminen kauppakorkeakoulun puolelta.

Esituotannossa ja noutovaraston asiakaspalvelussa työskentelevät taitavat tulevaisuuden tekijät Sofia Kause ja Matilda Iisala, ja keikoilla vuosien varrella tiukasti yhteen hitsautunut monipuolinen freelancer-tiimi. Yrityksen laajasta kontaktiverkostosta löytyy tekijöitä ja tavarantoimittajia lähes jokaiseen tapahtuma-alan tarpeeseen, floristeista ja somistajista graafisen alan osaajiin ja tapahtumarakentajiin.